Over ons

Curiocadeau is een online cadeaushop met decoratie- en cadeau-artikelen

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een klein familiebedrijfje bestaande uit vier personen die elke dag met hart en ziel aan de webshop werken. U kunt ons ook vinden op Pinterest, Facebook, Twitter en Youtube. Elke dag zoeken wij nieuwe exclusieve cadeau-artikelen uit binnen- en buitenland. Veel van onze artikelen zijn zeer uniek en maar in kleine aantallen leverbaar. Dat is ook de reden waarom u deze spullen niet gemakkelijk elders zult vinden.

 

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN?
Veel van onze producten komen van eerlijke kleine lokale familiebedrijven uit Engeland, India, China, Afrika en Indonesiƫ. Deze unieke producten zijn met veel passie en zorg vervaardigd. Kijk maar eens rond en vind leuke cadeau 's of doe ideeƫn op.

 

BESTELLEN IS HEEL EENVOUDIG!
Zoek een leuk product uit en klik op "Koop nu". U hoeft niet in te loggen. Ga naar "Mijn Winkelwagen" voor een overzicht van uw bestelling. Kies dan "Naar de kassa" en volg daarna de aanwijzingen op het scherm. Voor het betaalgedeelte komt u in een beveiligde omgeving terecht.

Alle artikelen op deze website leveren wij uit eigen magazijn, daardoor snelle levering en de kans op fouten is tot een minimum beperkt. Wij verpakken uw bestelling in een stevige doos. Vervolgens leveren wij het pakketje af bij de door u gekozen verzender en heeft u het in de meeste gevallen al met twee werkdagen in huis. Uiteraard wordt u door ons op de hoogte gehouden per email over het verloop van uw bestelling.

 

WAAROM CURIOCADEAU?
Bij ons koopt u voor hetzelfde geld unieke exclusieve producten en verrassende cadeau artikelen.

1. Snelle en vakkundige levering

2. Elke dag een bereikbare klantenservice.

3. Diverse betaal methoden

4. Veilig en betrouwbaar

5. Veertien dagen zicht termijn

6. Gratis cadeau inpak service

7. Duurzame producten

 

WELKE VOORDELEN KUNT U BEHALEN?
Doordat wij alles in eigen beheer hebben, zijn uw vragen snel beantwoord en verloopt alle communicatie via korte lijnen.