!
!
Speksteen-oliebrander

Oliebranders

Met deze veilige oliebranders van Curiocadeau brengt u een heerlijke geur in uw kamer.

Een oliebrander werd vroeger al gebruikt om een bepaalde geur te verspreiden. De geur wordt vermengd met water en opgewarmd met een waxinelichtje. Giet wat water in een koude oliebrander en doe er een paar druppeltjes geurolie bij. Steek het waxinelichtje aan en zodra het water warm wordt zal de geur zich snel verspreiden. Zorg ervoor dat de oliebrander op een stevige ondergrond staat en niet in de buurt van kinderen.

Zodra al het water verdampt is blaast u het waxinelichtje uit en laat de oliebrander afkoelen. Giet nooit koud water in een hete oliebrander. Het schaaltje kan dan barsten door het temperatuurverschil.

Nieuw in deze serie is de oliebrander gemaakt van speksteen oftewel zeepsteen. Dit soort gesteente wordt gewonnen in Braziliƫ, Afrika, China en India. Het heeft de eigenschap om warmte lang vast te kunnen houden, vandaar dat speksteen ideaal is voor oliebranders.

Houdt u niet van oliebranders? Kijk dan op deze pagina voor een heerlijk geurend alternatief met meer toepassingen.

!
1 werkdag

Chinese oliebrander

Hangende oliebrander met Chinese symbolen.
De oliebrander is gemaakt van keramiek en een metalen houder. Houder hoogte 12.5cm, breedte 11cm, diepte 12cm, kom hoogte 5.5cm, diameter 6.5cm. Een scheutje water en een paar druppeltjes geurolie erin is voldoende voor een heerlijke aroma. Bij aankoop van deze oliebrander krijgt u van ons een flesje geurolie gratis erbij.
Afmetingen: 12x11x12 cm.
1 werkdag

Speksteen

Deze is gemaakt van speksteen en heeft goede warmte eigenschappen.

Speksteen of zeepsteen heeft de eigenschap de warmte lang vast te kunnen houden. Verder is de oliebrander versierd met zon en sterren en staat heel decoratief in uw interieur.

Afmetingen: 9,5x7 cm.
1-2 werkdagen

Circle of Friends

Circle of Friends met glazen schaaltje.  Giet wat water in het schaaltje en een paar druppeltjes geurolie.

Giet geen koud water op een heet schaaltje, dit kan barsten. Bij aankoop van een oliebrander krijgt u van ons een flesje geurolie (Eden 15ml) en waxine-lichtje cadeau.

Afmetingen: 10x9 cm
1-2 werkdagen

Oliebrander met vis openingen

Keramische oliebrander met visopeningen.
Afmetingen: 10x9 cm
1-2 werkdagen

Houten oliebrander

Houten oliebrander met glazen schaaltje en waxinelichtje,, leverbaar in grijs of rood.

Oliebrander gemaakt van hout.

Afmetingen: 12 cm
1-2 werkdagen

Design oliebrander

Metalen design oliebrander met glazen schaaltje.

Een paar druppeltjes geurolie is voldoende. Giet geen koud water op een heet schaaltje, dit kan barsten. Bij aankoop van een oliebrander krijgt u van ons een flesje geurolie (Eden 15ml) en waxine-lichtje cadeau.

Afmetingen: 12 cm
5055071654350
1-2 werkdagen

Thaise Boeddha

Keramiek 2-delige oliebrander met een tekening van een Thaise Boeddha.

Een twee-delige Yin&Yang oliebrander gemaakt van keramiek en afgewerkt met een tekening van een Thaise Boeddha in zwart en wit. Binnenin is plaats voor twee waxinelichtjes (meegeleverd). Giet bovenin altijd wat water vermengd met enkele druppels geurolie.

Afmetingen:

9,5x13 cm.

Gewicht: 900 gram.
Kleur: zwart en gebroken wit

Geur verspreiden

Veilig een geur verspreiden met geurkorrels.

Op een veilige manier zonder warmtebron een geur verspreiden met geurkorrels. Deze geurkorrels hebben zeer veel toepassingsmogelijkheden.

Kijk op deze pagina eens naar de mogelijkheden.