Privacy

Hoe gaan wij met uw persoonlijke gegevens om?

Inhoudsopgave

1 Algemeen
2 Verwerking gegevens
3 Beveiliging
4 Verstrekken van gegevens aan derden
5 Cookies
6 Tot slot
 

1. Algemeen
Curiocadeau bedankt u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij zullen zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan en gebruiken deze alleen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Wij vinden dat iedereen controle moet hebben over zijn of haar persoonsgegevens. Hieronder vindt u informatie over welke gegevens Curiocadeau verzamelt, waarvoor ze dienen en hoe lang.
Leest u aub deze privacy policy verklaring goed door, samen met de algemene voorwaarden.

Als erkende en veilige webshop voldoet Curiocadeau aan de per 25 mei 2018 geldende eisen voor websites voortvloeiend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


2. Verwerking gegevens.
De gegevens die u invult tijdens een bestelling in onze webshop worden door ons verzameld, omdat wij deze gegevens nodig hebben om uw bestelling in behandeling te kunnen nemen.
Ook gebruiken wij gegevens over uw bezoek aan onze website via Google Analytics. Dit zijn echter geen persoonlijke gegevens, maar bijvoorbeeld gegevens van uw webbrowser en besturingssysteem.

Via onze website kunt u het contactformulier gebruiken om een vraag te stellen of voor het aanvragen van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden meteen weer gewist en blijven niet op de server.
Het uitschrijven van de nieuwsbrief kan op dezelfde manier.

Wij gebruiken Santu Pty Ltd, Paypal en MultiSafePay als verwerker om namens ons klantgegevens te verzamelen en betalingen te kunnen verwerken.
Voor de bezorging van uw bestelling gebruiken wij Postnl, DHL of DPD.
Deze partijen hebben hun privacyverklaring aangepast aan de nieuwe wetgeving van mei 2018.
Wij verwachten dan ook dat zij zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan.
Lees hier alles over hun privacyverklaring:  Santu Pty Ltd    Paypal   MultiSafePay   Postnl   DHL   DPD

Persoonlijke gegevens worden minstens 8 jaar bewaard om te voldoen aan overheidsvoorschriften.
U heeft het recht deze gegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.


3. Beveiliging.
De gehele website is beveiligd met de hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) technieken. SSL zorgt er voor dat gevoelige informatie zoals naam, adres en betaal gegevens versleuteld wordt, zodat dit niet door anderen gelezen of onderschept kan worden.
Wij voorzien in technische en administratieve veiligheidsmaatregelen en stellen alles in het werk om uw persoonlijke gegevens afdoende te beschermen tegen te verwachten risico's. Mocht een datalek ontstaan in ons webshopsysteem, zullen wij onmiddelijk proberen het probleem op te lossen en melding doen bij de autoriteit persoonsgegevens.


4. Verstrekken van gegevens aan derden.
Wij zullen nooit uw persoonsgegevens verstrekken aan derden, tenzij dit nodig is om uw bestelling te kunnen verwerken. Denk aan betaaldiensten en bezorgers (zie punt 2).
Partijen zoals Google, Facebook, Marktplaats, Twitter en Tradetracker hebben geen toegang tot uw persoonsgegevens in ons systeem. De gegevens die zij verzamelen met behulp van cookies zijn nodig als statistische gegevens van het internetverkeer naar de webshop.
Bij fraude geven wij uw persoonsgegevens door aan de overheid.

Curiocadeau is aangesloten bij Reviewspot.
Dit is een beoordelingsite waar websites en hun diensten worden beoordeeld door klanten.
U kunt hier anoniem een beoordeling schrijven. Alleen uw e-mailadres wordt verwerkt en naar ons doorgestuurd zodat wij een reactie kunnen geven. Lees hier alles over hun privacy beleid.


5 Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens het bezoek van onze webwinkel door de browser opgeslagen wordt op uw computer.
Cookie(s) worden geplaatst om onze dienstverlening verder te optimaliseren en het winkelwagen proces goed te kunnen afhandelen. U kunt uw browser zodanig instellen dat cookies niet geaccepteerd worden of dat u een melding ontvangt wanneer er een cookie geplaatst wordt.

6 Tot slot
Mocht u naar aanleiding nog vragen hebben, neem dan aub contact met ons op via het contactformulier.

Bij een klacht kunt u zich ook richten tot: Autoriteit Persoonsgegevens